Vill og vakker ørret, gjennomvåt fisker

Jeg lå på sofaen og kikka ut på været… var det lysning? Hadde det slutta å regne? Ja!!! Fortsatt oppildnet av forrige helgs harvefiske satte jeg kursen mot "det hemmelige vannet". Var på på plass ca. 22.30, og rigga stanga i påvente av at det skulle mørkne. En times tid senere var det klart, og i det jeg tråkket ut på myra i sørenden av vannet åpnet himmelen seg igjen. Det bøtta ned. Jeg var gjennomvåt i løpet av kort tid, og vurderte faktisk å gi meg. Heldigvis gjorde jeg ikke det. Er man gjennomvåt, så er man gjennomvåt – ikke så mye å gjøre med det.

Et bra kast, langt ut i vannet… to-tre sveiv på snella og BANG! Det spruter vann rundt markklysa jeg fisker med. Fort senker jeg stanga og åpner spolen. Sena renner ut av spolen. YES!!! Denne har jeg. Jeg lukker spolen og gjør tilslag. Fast fisk! Kort tid etter ligger en feit halvkilos ørret og spreller i gresset. Var jeg gjennomvåt sa du? Alt det er glemt i løpet av to sekunder.

Jeg fisket en times tid etter dette også, og hadde flere slag på marken uten at de ville sitte. Harveteknikken er ikke 100% ennå, men det kommmer seg.

Nå er det en ukes ferie i Toscana som gjelder, for å tørke opp og få igjen varmen i kroppen 🙂

IMG_2614

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Østmarka, Fiske. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s