Dorgenatt på Nøklevann

Av ulike årsaker har det ikke blitt noen turer med kanoen så langt i år. Det var derfor på høy tid med en dorgenatt på Nøklevann. Vær og forhold lå bra til rette for en fin natt, men fiskebettet var så som så. Hadde kontakt med en fisk på markdrag, men det eneste resultatet var en renspist markkrok og 0 fisk i båten. Var en del vulgata på vannet på kvelden uten at det så ut til å utløse noen vakfest. Det var riktignok mye småfisk som vaket gjennom hele natta, så sulten storørret burde hatt nok å beite på. Kom også gjennom en krøklestim som lekte i overflaten, men heller ikke der var det noe fisk å få. Det kreves mange timer fiske for hver ørret i Nøklevann!

Nå er det straks sommerferie, og da blir det forhåpentligvis et par fisketurer til fjells. Der håper jeg ørreten er mer bitevillig.

Klar for tur

Klar for tur

Morgenstemning Nøklevann

Morgenstemning Nøklevann

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Østmarka, Fiske og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Dorgenatt på Nøklevann

  1. Thomas Dehlin sier:

    Ikke feil å ha med Ally’n ferdig montert. Slippe å kødde med den på Rustadsaga. Synd med uteblitt fisk, men hvis du hadde kontakt med noe i det hele tatt må jo det nesten regnes som bra. Vet ikke hvor mange netter jeg hadde uten det en gang i fjor. Vil helst ikke tenke på det heller. Men blir alikevel med på en Nøklevannstur ved en passende anledning 😛 Til høsten kanskje?

    • Er sikkert muligheter utover høsten når badetempen ikke er så bra lenger. Fant ut at jeg måtte ha takstativ ja. Den tar mye plass men hvis den ligger på taket får man jo med seg andre ting også. Folk f.eks. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s